Ultimul bilanţ al atentatului de la Ankara a ajuns la 34 de morţi şi 125 de răniţi

O explozie a avut loc în centrul capitalei turce Ankara, soldându-se cu moartea mai multor persoane, a informat un funcţionar din cadrul securităţii.

Ultimul bilanţ al atentatului din capitala Turciei a ajuns la 34 de morţi, 129 de răniţi şi 19 persoane în stare critică informează Reuters care îl citează pe ministrul turc al Sănătăţii.

Duminică noaptea preşedintele Turciei a afirmat că „Atacul sporesşte determinarea noastră de a lupta împotriva terorismului”.

Un înalt oficial din cadrul securităţii a declarat pentru Reuters că explozia pare să fie cauzată de un atac cu maşină-capcană. Atacul nu a fost revendicat până acum.

Un funcţionar din cadrul securităţii a declarat anterior pentru Reuters că explozia, a avut loc în centrul capitalei turce Ankara în apropiere de Parkul Guven, s-a soldat cu moartea şi rănirea mai multor persoane.

Potrivit TRT, o maşină a explodat în apropiere de un semafor.

Focuri de armă au fost auzite după explozie, în timp ce ambulanţele se îndreptau spre locul incidentului, potrivit unor oficiali.

Fumul se putea vedea ridicându-se de la o distanţă de 2,5 kilometri depărtare, a declarat un martor pentru Reuters.

Explozia a avut loc în apropiere de Parcul Guven, din centrul Ankarei, la mai puţin de o lună după ce un atac cu maşină-capcană, comis în capitala Turciei, s-a soldat cu moartea a 29 de persoane. Militanţii kurzi au revendicat atunci atacul.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns