Elevii adolescenţi din Timişoara, invitaţi la bal. Vezi ce invitaţi surpriză vor fi

Joi seara, la clubul Heaven din Timisoara se va desfasura un eveniment special, un eveniment dedicat tuturor elevilor din Timisoara. Sub titulatura The Royal Prom se vor reuni, pentru prima data in Timisoara, castigatorii concursurilor de Miss si Mister din liceele orasului, intr-un bal care promite de la inceput sa fie Balul Balurilor din Timisoara.

Cei mai frumosi elevi si eleve se vor intrece pentru titlul de Miss si Mister, iar pentru ca totul trebuie sa fie perfect, organizatorii concursului vor pune la bataie si 1.000 de euro pentru castigatorii titlului de „Perechea Anului”. Cei premiati vor avea parte de premii si surprize si din partea sponsorilor.

Invitatii speciali ai evenimentului „The Royal Prom” sunt cei de la Parazitii, una din cele mai cunoscute trupe romanesti, care vor sustine un concert in cadrul evenimentului.

The Royal Prom va incepe la ora 18:00. Mai multe informatii despre eveniment puteti regasi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/109888206166212/


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns