E una din plăcerile tale culinare? Cât de sănătoasă este SLĂNINA cu PÂINE și CEAPĂ

Merge de minune pe timp de iarnă, dar este savurată şi când temperaturile încep să crească, la ieşirile în aer liber

Slănina conţine 5-10% proteine, 60-70% grăsime şi 650cal/100g.

Fiind atât de concentrată în grăsime şi în calorii, slănina este un produs care se consuma cu moderaţie, recomandat persoanelor care stau mult în frig sau desfăşoară o activitate fizică intensă.

Oricine poate să consume puţină slănină cu ceapă şi pâine. Slănina e valoroasă din punct de vedere nutritiv pentru că e bogată în acizi graşi esenţiali omega 3 şi omega 6 şi vitamina A.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns