E fată de politician și trăieşte visul american: Cu cine se iubeşte fiica lui Mircea Geoană

Fostul președinte al PSD, Mircea Geoană, a ieşit din prim-planul politicii după ce a pierdut alegerile prezidenţiale din 2009 în faţa lui Traian Băsescu. Recent, acesta a fost chemat la Comisia Parlamentară de anchetă care vrea să facă lumină în evenimentele din 2009. Geoană a răspuns prezent, dar atât. Nu mai are treabă cu politica, dar se laudă cu propria fiică. Aceasta se pare că a luat-o pe urmele tatălui.

Ana Geoană trăieşte în Statele Unite, acolo unde şi-a refăcut viaţa recent. Se iubeşte cu Hugo, dar acesta nu este primul ei partener. Acum doi ani, tânăra a format un cuplu cu Justin, alături de care a petrecut o vacanță de vară în România, conform wowbiz.ro.

Fiica fostului Ministru de Externe se pregătește de încheierea celui de-al treilea an de studiu la Facultatea de Medicină a Universității Pennsylvania. Ana este nelipsită de la evenimentele care marchează acest moment. Recent, ea a fost împreună cu mai mulți colegi la un restaurant, unde a apărut la brațul lui Hugo, un student simpatic. Ea a etalat un decolteu generos.

stiripesurse.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “E fată de politician și trăieşte visul american: Cu cine se iubeşte fiica lui Mircea Geoană

  1. Mama, ce stire! Fiica lui Geoana se iubeste cu Hugo, un student simpatic si asta dupa ce s-a iubit cu Justin.
    Stire de doi bani. Si jurnalistul la fel.

Lasă un răspuns