Două zile de sărbătoare, nu departe de Timişoara. Diana Selagea, Tinu Vereşezan, Ionuţ Langa, Ţociu şi Palade, printre invitaţi

A devenit o tradiție ca Primăria și Consiliul Local Biled să organizeze, în luna august, Zilele Biledului. Sâmbătă și duminică vor avea loc mai multe manifestări cultural-sportive, prilejuite de această sărbătoare.

Invitați speciali vor fi vestiții comici Romică Țociu și Cornel Palade, iar pe scenă vor evolua interpreții de muzică populară Tinu Vereșezan, Diana Selagea, Ionuț Langa.

Sâmbătă, după primirea oaspeților, festivitatea va continua cu parada formației de pompieri din localitate. La ora 17, va avea loc adunarea festivă de la căminul cultural, iar de la ora 18 va fi invitată Ramona Miheț, împreună cu formația sa, pentru a susține un recital. Seara va continua cu Balul Pompierilor-Kerwei, care va începe la ora 20.

Tot sâmbătă, de la ora 18, va începe spectacolul folcloric unde își vor da concursul Liliana Latchescu, Slageana Chiceș și formația condusă de Nicușor Marinescu.

Duminică, după ce vor avea loc mai multe meciuri de handbal, programul artistic va începe la ora 17, când vor cânta Junii Biledului, Billeder Heiderose și Ansamblul folcloric Bârzava din Reșița.

De la ora 18, vor urca pe scenă Romică Țociu și Cornel Palade, alături de Tinu Vereșezan, Diana Selagea, Ionuț Langa.

În final, nu va lipsi nici tradiționalul foc de artificii.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns