Două zile de mare petrecere într-o comună de lângă Timişoara. Intrarea este liberă

Două zile de sărbătoare dedicate locuitorilor unei comune de lângă Timişoara , un maraton de evenimente sportive, culturale şi distractive, o serie de ateliere creative și de aventură pentru copii, un spectacol folcloric, un concert Andra & Band și Crush, un afterparty by dj Stafie și multe surprize promit reprezentanții Asociației Sfera Timișoarei, care-i invită în weekend pe cei interesați, la Ghiroda (Casa de Cultură Ghiroda) și la Giarmata Vii (pe terenul de fotbal dacă e vreme bună sau la Căminul Cultural în caz de timp nefavorabil), pentru a se bucura de această largă paletă de evenimente pregătite anume pentru ei.

Astăzi (28 septembrie), între orele 11-13, pe terenul de sport din Ghiroda va fi momentul pentru fotbal amical pentru copiii care-și vor disputa Cupa „Zilele Comunei Ghiroda 2019”. La Casa de Cultură din localitate se vor desfăşura, în intervalul orar 13-14,30, demonstrații de arte marțiale și dans sportiv susținute de copiii de la Clubul Sportiv Comunal Ghiroda şi Giarmata Vii, iar la ora 15, trupa Teatrului Merlin din Timişoara va oferi publicului o reprezentaţie cu „Ursul păcălit de vulpe”, un spectacol potrivit pentru toate vârstele.

Între orele 16 şi 19, în acelaşi spaţiu se vor desfăşura atelierele creative „Cărticele senzoriale by Licurici”, adresate tuturor doritorilor, workshop-urile de modelaj în lut şi pictură colectivă coordonate de VivArt – Centrul de Artterapie si Psihologie şi un atelier de face-painting, cărora le va urma, de la ora 19, concertul live susţinut de Andra & Band şi Crush, seara încheindu-se cu un afterparty în compania lui Stafie.

Mâine (29 septembrie), pe terenul din Giarmata Vii se va juca, în intervalul orar 8 – 11, fotbal amical, la „Cupa Zilelor Satului Giarmata Vii 2019”, iar la ora 10, în incinta Căminului Cultural din localitate vor avea loc competiţii de ping-pong şi badminton.

De la ora 14 până la 19, tinerele spirite îndrăzneţe vor avea parte de activităţi de aventură, de distracţie la toboganul şi castelul gonflabil, un traseu cu obstacole, tir cu arcul şi arbaleta, jocuri ale copilăriei şi sesiuni de face painting.

De la ora 12,30, pe terenul de sport va avea loc un spectacol în cadrul căruia publicul se va bucura de prestaţia Ansamblului local „Flori din Câmpie”, de un recital cu Georgiana Lazăr (ora 12,50) de o nouă reprezentaţie cu „Ursul păcălit de vulpe” (ora 14), de recitalurile susţinute de Liliana Laichici (ora 16), de Ansamblul „Cununa Timișului” (16,45), Ovidiu Furnea (17), Ansamblul „Datina” din Ghiroda (18), dar şi de solistele Carmen Biruescu (18,20) şi Maria Didraga (19,10). Seara se va încheia la ora 20 cu un feeric foc de artificii.

Intrarea va fi liberă, iar participarea la toate activitățile organizate de Asociația Sfera Timișoarei și Primăria Comunei Ghiroda, co-finanțate de Consiliul Județean Timiș și Primăria și Consiliul Local Ghiroda va fi gratuită.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns