Două medalii de argint și patru de bronz, câștigate de elevii timișeni la Informatică

Elevii care s-au pregătit pentru Olimpiada Națională de Informatică în centrul de performanță Hai la Olimpiadă! din Timișoara au câștigat două medalii de argint și patru de bronz.

La Olimpiada Națională de Informatică, Vlad Rochian (clasa a XI-a) și Alexandru Băbălău (clasa a X-a) au obținut câte o medalie de argint. Sinan Deniz Ceviker (clasa a IX-a), Raluca Vlad (clasa a X-a), Tamas Szasz (clasa a X-a) și Emanuel Adrian Rămneanţu (clasa a XII-a) au câștigat patru medalii de bronz.

În acest an, în lotul național lărgit pentru Olimpiada Internațională de Informatică, Timișul va fi reprezentat de Vlad Rochian, care a primit și o mențiune din partea Ministerului Educației.

Hai la Olimpiadă! este un program inițiat de Fundația eMAG în 2012, în cadrul căruia sunt susținuți elevii și profesorii care doresc să se pregătească și să facă performanță la Matematică, Informatică și Fizică. Din 2014, BCR a devenit partener al programului, sprijinind centrele de performanță și cele mai importante concursuri pentru elevi.

În prezent, funcționează paisprezece centre de performanță „Hai la Olimpiadă!”, în șapte județe din țară. În anul școlar 2015-2016, 1.882 de elevi s-au pregătit săptămânal în centrele de performanță din București, Constanța, Buzău, Iași, Brașov, Cluj și Timișoara, sub îndrumarea a 154 de profesori.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns