Doi timişoreni vor apărea într-un film cu celebrul actor Jean-Claude Van Damme!

Doi timişoreni ar putea apărea într-un film ce îl va avea ca protagonist pe celebrul actor belgian Jean-Claude Van Damme! Este vorba despre sportivii Remus Jigovan şi Adrian Siciu, ambii de la clubul de kick-boxing Ginbox Timişoara, au participat, în weekend, la o gală desfăşurată la Novi Sad, în Serbia.

Într-o atmosferă demnă de o producţie de la Hollywood, cei doi elevi ai antrenorului Ginardo Gaşpar au urcat în ring în cadrul unei gale ce s-a aflat şi sub luminile reflectoarelor cineaştilor americani. Aceştia vor folosi cadre filmate la competiţia din ţara vecină pentru un viitor film cu faimosul actor în vârstă de 56 de ani.

„Gala a avut 13 meciuri şi, din câte am înţeles, unele imagini vor fi folosite la un film cu Jean-Claude Van Damme. Am fost pentru a treia oară la Novi Sad, dar în acest loc, o discotecă, am luptat prima dată. Ca organizare, jos pălăria! Din toate punctele de vedere! Sârbii au fost ospitalieri şi fair-play în ring, mă gândesc să-i invit la ediţia cu numărul trei a galei <<Danger Superfight>>, pe care o voi organiza în această primăvară. Sunt sportivi foarte buni, i-am bătut o singură dată, Alex Moisescu a făcut-o.

Acum au pierdut ambii reprezentanţi ai clubului Ginbox. Remus Jigovan (stânga) a fost învins prin KO, a contat diferenţa de experienţă a adversarului său, un sârb ce a avut şi avantajul înălţimii superioare.

Adrian Siciu (dreapta) a făcut un meci foarte frumos, dar în repriza a doua am oprit meciul din cauza unei sângerări. El are o problemă mai veche la nas, iar acum a acuzat o recidivă. În prima repriză l-a pus la pământ pe adversar, însă apoi i s-a activat problema la nas.

A fost prima noastră gală din 2017. La Novi Sad au fost prezenţi şapte români, noi am mers cu doi craioveni, Ionuţ Iancu şi Marian Şerban, de la Respect Gym, şi au mai venit trei sportivi din Târgu Jiu”, ne-a declarat antrenorul-preşedinte al clubului Ginbox Sport Timişoara, Ginardo Gaşpar.

Pe lângă sârbi şi români, în ringul din Novi Sad au mai urcat kick-boxeri din Cehia şi Slovenia.

Pentru sportivii ce îşi desfăşoară antrenamentele lângă Gara Mică urmează, sâmbătă, cu începere de la ora 15, un sparring la sala din Moşniţa Nouă, iar în 18 februarie participarea la Cupa Tamashyi.

Alexandru Moisescu, Adrian Siciu, Ciprian Piroteală şi Remus Jigovan vor fi incluşi şi pe lista de meciuri a unei gale RXF ce se va desfăşura, în 8 martie, la Craiova.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns