Dincolo de graniţele Banatului

Faima timişoreanului Andrei Moga a trecut de ceva timp graniţele Banatului. El se află în acest weekend la Sibiu, la invitaţia municipalităţii din urbea de pe Cibin, unde îi iniţiază pe iubitorii de frumos în tainele picturii.

Doar sâmbătă dimineaţa, la atelierul pompierului-pictor s-au înscris peste 20 de doritori să aşterne în culori cele mai inspirate lucrări.

„Sunt mulţi oameni care doresc să participe, nici nu mai încap toţi la masă, dar preferă să stea pe jos”, spune Andrei Moga.

Tema atelierului de pictură este „Tradiţii”, de aceea cei prezenţi în Piaţa Mică din Sibiu s-au întrecut în a aşterne creaţii inspirate din realitatea românească: Cimitirul din Săpânţa, culesul viei, cositul şi altele.

Săptămâna viitoare, Andrei Moga va fi prezent pe litoralul românesc unde, desigur, marea va fi inspiraţia doritorilor să participe la atelierele sale.

Andrei Moga realizează workshop-uri de pictură de circa un an şi jumătate, la acestea participând copii de şase anişori, dar şi adulţi de 60 de ani. Pe sufletul artistului se pliază şi atelierele realizate pro-bono în colaborare cu Asociaţia Salvaţi Copiii.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns