Dezvăluiri incredibile! Florin Călinescu a fost „abuzat sexual”. Prezentatorul rupe tăcerea

Timișoreanul Florin Călinescu a uimit telespectatorii cu o mărturisire despre viața sa amoroasă, dezvăluind că a fost abuzat sexual la vârsta de 15 ani, scrie evz.ro!

Actorul și prezentatorul de televiziune a declarat că a avut parte de o poveste care ar putea foarte ușor să între la tipul de relatări din seria #metoo.

Călinescu a spus că avea 15 ani, când o vecină a abuzat de el:

„Aveam 15 ani și o vecină, studentă la medicină, de 22 de ani a abuzat de mine de îmi tremura la începutul anului școlar ghiozdanul. Venea la școală în pauză și mă întreba: Ce ai acum? Matematică? Bine, hai! Stăteam vizavi de școală”, a declarat Florin Călinescu.

Colegul său de platou Andi Moisescu a intervenit și a dat și el detalii sensibile despre viața sa intimă, spunând că prima lui experiență sexuală a fost la vârsta de 16 ani, cu o femeie mult mai matură decât el.

Cu toate acestea, Moisescu a preferat să rămână discret în ceea ce privește experiența sa, conform evz.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Dezvăluiri incredibile! Florin Călinescu a fost „abuzat sexual”. Prezentatorul rupe tăcerea

  1. Cam toti barbatii au fost „abuzati” in acest fel, peste tot se gasea prin vecini cate o tipa, o sotie, o amanta neglijata, o sora mai mare, etc. pentru care era destul de interesant sa o faca cu un pustan mai rasarit…. Nu e nimic iesit din comun, ba chiar cam toti baietii visau sa fie cat mai abuzati….

Lasă un răspuns