Dezvăluiri incredibile! Florin Călinescu a fost „abuzat sexual”. Prezentatorul rupe tăcerea

Timișoreanul Florin Călinescu a uimit telespectatorii cu o mărturisire despre viața sa amoroasă, dezvăluind că a fost abuzat sexual la vârsta de 15 ani, scrie evz.ro!

Actorul și prezentatorul de televiziune a declarat că a avut parte de o poveste care ar putea foarte ușor să între la tipul de relatări din seria #metoo.

Călinescu a spus că avea 15 ani, când o vecină a abuzat de el:

„Aveam 15 ani și o vecină, studentă la medicină, de 22 de ani a abuzat de mine de îmi tremura la începutul anului școlar ghiozdanul. Venea la școală în pauză și mă întreba: Ce ai acum? Matematică? Bine, hai! Stăteam vizavi de școală”, a declarat Florin Călinescu.

Colegul său de platou Andi Moisescu a intervenit și a dat și el detalii sensibile despre viața sa intimă, spunând că prima lui experiență sexuală a fost la vârsta de 16 ani, cu o femeie mult mai matură decât el.

Cu toate acestea, Moisescu a preferat să rămână discret în ceea ce privește experiența sa, conform evz.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Dezvăluiri incredibile! Florin Călinescu a fost „abuzat sexual”. Prezentatorul rupe tăcerea

  1. Cam toti barbatii au fost „abuzati” in acest fel, peste tot se gasea prin vecini cate o tipa, o sotie, o amanta neglijata, o sora mai mare, etc. pentru care era destul de interesant sa o faca cu un pustan mai rasarit…. Nu e nimic iesit din comun, ba chiar cam toti baietii visau sa fie cat mai abuzati….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *