Dantura albă nu mai e la modă, ci dinţii coloraţi

Dantura de un alb imaculat este depăşită! O firmă de peste Ocean a lansat o nouă modă. Se poartă dinţii aurii sau în nuanţe pastelate şi nu e obligatoriu ca toţi să fie de aceeaşi culoare.

Vopseaua, asigură firma producătoare, nu afectează sănătatea orală.

Mentă, bleu bebeluş, ruginiu sau argintiu! Oricine îşi poate asorta, acum, dantura cu hainele sau cu dispoziţia. Sau cu rujul şi fardul de ochi.

Opţiunile sunt infinite cât timp există inspiraţie. Şi puţin curaj. Modul de aplicare este extrem de simplu.

Pur simplu se aplică pe dinţi şi ţine 24 de ore. Fără să se şteargă şi, mult mai important, fără să păteze sau să afecteze sănătatea dinţilor după cum este menţionat pe siteul vânzătorului.

Ca oferta să fie cât mai atractivă, la fiecare vopsea, cumpărătorul primeşte un ruj asortat. Totul pentru 20 de dolari, echivalentul a 100 de lei. Potenţialii cumpărători, deloc puţini, se arată, totuşi, puţin îngrijoraţi. Nu au găsit, nicăieri, lista de ingrediente a vopselei dentare, iar firma nu a răspuns încă solicitărilor făcute de mai multe publicaţii americane.

Dacă nu vă încumetaţi, există şi alte variante pentru înfrumuseţarea danturii. Bijuteriile dentare au revenit în tendinţe încă de anul trecut.

Însă, ce-i drept, adezivul folosit pentru ataşarea lor nu este tocmai inofensiv iar preţul unei bijuterii dentare poate depăşi 100 de dolari. Rămân o opţiune şi protezele metalice la mare căutare, mai ales în rândul artiştilor şi fanilor muzicii hip-hop, conform observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Dantura albă nu mai e la modă, ci dinţii coloraţi

Lasă un răspuns