Daniel Stanciu: „Decizia lui Haţegan a fost una corectă”

Neregulile descoperite de arbitrul arădean Ovidiu Haţegan la legitimaţiile jucătorilor Alexandru Curtean, Andrei Artean şi Radoslav Dimitrov au apărut pe fondul unui volum mare de lucru la Liga Profesionistă de Fotbal, însă angajatul grupării ACS Poli care trebuia să observe eventualele greşeli va fi aspru sancţionat, a precizat, la microfonul Digi Sport, managerul sportiv Daniel Stanciu.

„A fost o vină comună a celor două cluburi şi a LPF, o eroare în înscrisurile de la Ligă în carnetele a trei jucători. Toţi au vizele medicale valabile până în luna decembrie, nu asta a fost problema. Nu s-a putut juca pe buletin, pe adeverinţă medicală. Erau trecute date greşite, repet, dintr-o eroare. Totul pe un volum mare de muncă, ştiţi cum se lucrează în România, am dus mai mult de 20 de contracte, am stat peste o jumătate de zi la Bucureşti… Ei sunt legitimaţi, au viză de la LPF. Artean apărea că era legitimat din septembrie, iar jucătorul de la Botoşani din octombrie. La Curtean a fost altă problemă. S-a sunat la Ligă, la Comisia Centrală de Arbitri, am prezentat acel document cu lotul de 25 de jucători care vine doar de la LPF, dar una peste alta decizia lui Haţegan a fost una corectă. Am chemat doi jucători din tribună, i-am echipat şi i-am pus pe bancă. Cine este responsabil din partea clubului nostru va fi sancţionat. Este o eroare care nu ne face cinste, dar sunt destule lucruri de acest gen care se întâmplă în fotbalul românesc. Vom lua o decizie drastică împotriva acelei persoane din club care trebuia să verifice carnetele, pentru că vrem să punem lucrurile pe un făgaş normal la Timişoara”, a afirmat Daniel Stanciu.

El este sigur că jocul alb-violeţilor se va lega în următoarele etape: „FC Botoşani nu este o echipă oarecare, ci una disciplinată, care creşte şi care ne-a reprezentat în Europa League. Important este că am reuşit să câştigăm, acest lucru era necesar pentru un grup care încă se formează. Încet-încet, se va lega jocul lui Poli”.

Legat de ratarea împrumutului lui Gabriel Iancu de la Steaua Bucureşti, Stanciu a spus următoarele: „Mai căutăm, avem timp să facem acest lucru până în 5 septembrie. Ni-l doream pe Gabi Iancu, dar până la urmă Steaua decide unde merge jucătorul. El a mai evoluat la Viitorul, Hagi l-a vrut înapoi”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns