Dana Marijuana se întoarce în muzică, după 20 de ani! „Cea mai fidelă fată” a înregistrat un nou album

Luată și ea de valul reunirii trupelor care făceau furori la sfârșitul anilor ʼ90, Dana Marijuana vrea să se întoarcă și ea în muzică. La vârsta de 39 de ani și la 25 de ani de când a debutat în topuri, își încearcă iar norocul, cu un nou material discografic.

Fata de cartier care a făcut furori alături de B.U.G. Mafia vrea să scrie un nou capitol muzical în viața ei, al doilea după cel care s-a terminat în glorie și… droguri.

După ce și-a învins demonii și și-a încercat norocul în afaceri, Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu, a înregistrat, alături de alte câteva hip-hopperițe mai mult sau mai puțin cunoscute în branșă, primul CD din România cu muzică rap cântată doar de fete.

„Fetele cu care cânt” va avea lansarea oficială luna aceasta, iar Marijuana speră să reintre în sufletele românilor și să aibă măcar jumătate din succesul pe care îl avea pe vremea când înregistra hituri alături de B.U.G. Mafia și La Familia.

La 14 ani i-a fost teamă de o carieră solo

În autobiografia ei, „Poveste de cartier”, Dana a dezvăluit că i s-a oferit șansa de a debuta solo și în anii ʼ90, însă lipsa de experiență și teama au făcut-o să dea înapoi.

„La studioul unde înregistram era un băiat care încă de atunci mi-a propus să-mi facă niște piese, separat. Pe mine lucrul ăsta m-a speriat, nu m-a încântat, pentru că începusem să văd deja dedesubturile acestei lumi și vedeam cum fetele trebuie să facă totul felul de favoruri sexuale pentru a fi băgate în seamă.

Nu mi s-a cerut asta, dar eu aveam impresia că dacă cineva vrea să-mi facă piese sau să mă ajute, înseamnă că obligatoriu trebuie să se culce cu mine. De teamă, am refuzat.

Nu știu ce s-ar fi întâmplat cu cariera mea atunci, la doar 14 ani, dacă aș fi făcut piesele mele și aș fi scos vreun album în perioada aceea, când au apărut și primele album de hip-hop”, a scris Dana în cartea ei, conform libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns