Dan Negru, la ora confesiunilor: dezvăluiri din viața privată și din interiorul familiei

Bănățeanul Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți oameni de divertisment din România, dar despre viața lui personală se știu destul de puține. Acesta a mărturisit că nici nu avem ce să aflăm pentru că are o viață familială… banală.

”Am o viaţă familială foarte banală, foarte banală… Nu sunt deloc ca mulţi dintre cei care apar la televizor. (…) Eu sunt căsătorit cu soţia mea de 15 ani. Clasic! Prima mea căsătorie, prima ei căsătorie, doi copii: băiat, fetiţă. Mama şi tata au fost căsătoriţi 45 de ani, până când tata a murit. Banal, fără să fie divortaţi, împreună.

Socrii mei sunt căsătoriţi de 45 de ani, împreună, unul cu altul, nedivorţaţi, doi copii… Banal, adică nu e nimic cu scandal, nu e nimic cu divorţ, nu e nimc cu copii din altă căsătorie. Adic am o viaţă atât de banală familială, deloc vandabilă pe TV. (…) Cei care apar la TV au altfel de familii, complicate, cu 7 divorţuri… (…)

Nu mi-aş dori pentru copiii mei viaţa de televiziune sau viaţa de showbiz, niciodată. Cred că televiziunea, ca breaslă, e în metastază, se cam duce, încet, încet, lumea migrează spre alte zone”, mărturiseşte Dan Negru, informează SpyNews.

Imagine de arhivă


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Dan Negru, la ora confesiunilor: dezvăluiri din viața privată și din interiorul familiei

Lasă un răspuns