Dan Negru, către adolescenţi: „La 17 ani, de Revelion eu căutam gagici frumoase, cu picioare lungi. Faceți asta!”

Timișoreanul Dan Negru îi trimite pe adolescenți la… distracție. El a constatat că foarte mulți tineri nu știu cum să își petreacă timpul liber și au spus, în mediul online, că vor fi cu ochii în televizor la cumpăna dintre ani.

Mă îngrijorează postările din ultimele zile. La întrebarea Ce faceți de Revelion? răspunsul e: Dan Negru. Am citit sute de mesaje cu răspunsul ăsta și mă sperie că ele sunt scrise de puști de 16, 17 sau 18 ani, adică exact vârsta la care televizorul trebuie să fie ultima opțiune.

La 17 ani, de Revelion eu căutam gagici frumoase, cu picioare lungi. Faceți asta! Bucurați-vă de anii ăștia! Vor trece atât de repede și o să vă pară atât de rău! Mai târziu o să descoperiți că e mai important cum îți petreci timpul decât cum îți cheltui banii.

Greșelile financiare pot fi corectate, însă timpul nu se mai întoarce. Bucurați-vă de anii ăștia! Da, o sa vin din nou de Revelion la televizor, dar dacă aveți 16,17 sau 18 ani plecați de lângă mine! V-am ținut de urât în nopțile de revelion, ale copilăriei dar nu vreau să vă răpesc bucuria timpului adolescenței!”, a scris Dan Negru pe contul personal de Facebook.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Dan Negru, către adolescenţi: „La 17 ani, de Revelion eu căutam gagici frumoase, cu picioare lungi. Faceți asta!”

Lasă un răspuns