Cum să pari mai slabă în poze? Iată opt trucuri care chiar au efect

„O imagine face mai mult decât o mie de cuvinte”, spune o vorbă din popor. Ei bine, acelaşi lucru este valabil şi atunci când vine vorba de fotografii. Nici nu avem idee cât de puternică şi distrugătoare poate fi o fotografie realizată necorespunzător.

Poate sună de necrezut, dar se poate întâmpla ca aceea ce vedem în oglindă să ne mulţumească, în vreme ce rezultatul din fotografie poate declanşa o depresie şi o lipsă totală de încredere. În cazul în care nu eşti fotografiată de un fotograf profesionist, într-un studio cu lumini şi cu toată aparatura necesară, există şanse foarte mari să nu apari prea slabă sau perfectă în poze.

Se întâmplă de multe ori ca rezultatul final pe care îl vezi pe display-ul smartphone-ului, după ce un prieten te-a fotografiat, să nu reflecte sub nicio formă realitatea. Specialiştii sunt de părere că nu există persoane fotogenice, ci doar acele persoane care ştiu cu exactitate cum arată în poze şi ţin cont în permanenţă de anumite reguli.

Există o serie de trucuri care te pot ajuta să pari mai slabă în fotografii. Iată despre ce este vorba:

Ridică bărbia sau foloseşte-ţi limba – Atunci când pozezi, ai două variante pe care le poţi folosi pentru a-ţi subţia faţa: fie lipeşti limba de cerul gurii în timpul în care zâmbeşti, fie ridici uşor bărbia şi alungeşti gâtul.

Nu accepta fotografiile de jos – Doar dacă un fotograf profesionist te fotografiază, ai voie să accepţi acest unghi. În rest, fii sigură că dacă un prieten te va poza de jos în sus, cu siguranţă vei lua în plus câteva kilograme în fotografie. Acest unghi este considerat cel mai nefericit din câte există în fotografie.

Îmbracă-te corespunzător – Optează pentru ţinutele dintr-o singură culoare şi spune NU pieselor vestimentare cu diferite modele sau animal print. Negru, bleumarin, bordo sau culorile pale te vor ajuta întotdeauna să pari mai slab/-ă în poze, aşa că profită la maximum de ele.

Întoarce-ţi corpul – De ce crezi că vedetele pozează într-o parte pe covorul roşu? Dacă vrei să pari mai slab/-ă în fotografii, atunci întoarce-te uşor într-o parte şi plasează un picior în faţa celuilalt.

Ţine cu atenţie braţele – Dacă nu ştii ce să faci cu mâinile în poze, fie le bagi în buzunar, fie le aşezi lejer pe coapse (în şold), dar mare atenţie să nu pară o poziţie forţată.

Părul e cireaşa de pe tort – Cine spune că părul trebuie să arate impecabil? Nici vorbă. Secretul este să adopţi coafura care te prinde cel mai bine. Dacă ştii că părul lăsat pe spate te face să pari mai gras/-ă în fotografii, atunci prinde-l într-o coadă de cal sau împleteşte-l într-o coadă spic. De asemenea, încearcă să nu îl tunzi mai scurt sau mai lung decât se potriveşte formei feţei tale.

Distanţa contează – Este o regulă de bază, cu cât eşti mai aproape de cameră, cu atât vei părea mai mare.

Poşeta poate masca o zonă neplăcută a corpului – Dacă vrei să maschezi picioarele sau talia pentru că nu te avantajează perechea de pantaloni sau haina pe care o porţi, foloseşte-te de poşetă în fotografii pentru a ascunde defectele.

Sursa: noobz.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Cum să pari mai slabă în poze? Iată opt trucuri care chiar au efect

  1. wow! am 180 cm si 130 de kile … dupa sfaturile voatre arat ca unu de 195 de cm si 105 kile plus muschi ca Schwarzy … bine macar ca, pampalaul care a scris articolul ca Ponta lucrarea de doctorat nu si-a dat si numele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare