Cum poţi şterge mesajele trimise din greşeală, înainte ca ele să fie citite

Sigur s-a întâmplat, cel puţin o dată, să regretaţi că aţi trimis un mesaj… Este bine să ştiţi că acum există o soluţie pentru a-l şterge, chiar înainte de a fi citit.

Noua aplicaţie Privates le vine în ajutor utilizatorilor care au trimis din greşeală un mesaj nepotrivit sau poate o fotografie indecentă.

Aplicaţia poate fi folosită atâta timp cât destinatarul nu a deschis mesajul. Cu toate că în acest moment este disponibilă doar în Apple Store, versiuni pentru Windows şi Android urmează să fie lansate.

Utilizatorii pot alege între trei niveluri de securitate – Mild, Wild şi Insane – prin care mesajul este şters după trei, 12 sau 24 de ore, cu condiţia ca acesta să nu fie văzut între timp, scrie metro.co.uk.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns