Cum poţi şterge mesajele trimise din eroare, înainte de a fi citite

Ni s-a întâmplat de multe ori să trimitem un mesaj cuiva şi apoi să regretăm la scurt timp că am făcut-o. Ne-am dori să putem remedia acest lucru. Acum această problemă are o rezolvare deoarece există o soluţie pentru a şterge aceste mesaje înainte ca acestea să fie citite.

O nouă aplicaţie le vine în ajutor utilizatorilor care au trimis din greşeală un mesaj nepotrivit sau poate o fotografie indecentă.

Aplicaţia poate fi folosită atâta timp cât destinatarul nu a deschis mesajul. Cu toate că în acest moment este disponibilă doar în Apple Store, versiuni pentru Windows şi Android urmează să fie lansate.

Utilizatorii pot alege între trei niveluri de securitate- Mild, Wild şi Insane, prin care mesajul este şters după trei, 12 sau 24 de ore, cu condiţia ca acesta să nu fie văzut între timp, scrie metro.co.uk.

Sursa: descopera.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Cum poţi şterge mesajele trimise din eroare, înainte de a fi citite

  1. am postat un mesaj pe 17 sau 18 aprilie despre cat de incorect este acest articol. vad ca a fost sters. redactie penibila. Din moment ce mesajele sunt citite si moderate, doresc pe aceasta cale sa va rog sa informati si despre ce mesaje este vorba pe care se pot sterge.

Lasă un răspuns