Cum a fost surprins Ilie Năstase după ce s-a aflat că timișoreanca Brigitte l-a înșelat

Ilie Năstase nu pare foarte tulburat de vâlva provocată de timișoreanca Brigitte care a mărturisit zilele trecute că l-a înșelat pe fostul tenismen cu Cătălin Cazacu.

Scandalul a pornit joi, după ce Brigitte Năstase a recunoscut public, pe Facebook, că l-a înșelat pe Ilie Năstase cu un bărbat pe nume Cătălin.

CITEȘTE ȘI: Imaginea postată pe un presupus cont al iubitei lui Liviu Dragnea: „Dragostea nu ține cont de vârstă”

S-a aflat apoi că era vorba de nimeni altul decât fostul concurent de la „Exatlon” Cătălin Cazacu.

La scurt timp după vestea că Brigitte și-a înșelat soțul anul trecut, în spatiul public a apărut o imagine cu femeia dezbrăcată, confirmându-se că aventura amoroasă dintre ea și Cazacu a fost reală.

Deși au existat informații potrivit cărora Ilie Năstase l-ar fi confruntat pe fostul concurent atunci când a aflat că are o aventură cu soției lui, fostul jucător de tenis rămâne, în prezent, impasibil la cele spuse de Brigitte.

În acest week-end, Ilie Năstase a fost surprins pe litoral, într-un club de fițe, într-o companie foarte plăcută: un prieten și două femei.

Cu una dintre ele, tenismenul ar fi avut un schimb de priviri intens, potrivit Click.

Ilie și Brigitte se află acum în plin proces de divorț, iar Catalin Cazacu are o relație cu Ilinca Obădescu, prezentatoarea știrilor Kanal D, conform libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns