Cu steagul șifonat, spre reduta prahoveană

Cu un suflu nou pe banca tehnică, Poli pregătește cu o mare doză de transpirație partida de marţi seară, în compania Petrolului Ploiești (ora 20,30, Stadionul ”Dan Păltinișanu”), meci ce nu rezolvă nici de departe ecuația salvării de la retrogradare, dar care ne va da cu siguranță un prim răspuns referitor la resursele fizice și, mai ales, morale de care (mai) dispune la ora actuală Timișoara fotbalistică.

Petre Grigoraș știe foarte bine în ce s-a băgat semnând cu Poli, dar disciplina, profesionalismul și bunul-simț l-au determinat pe acest ”maior de cursă lungă” al fotbalului românesc să se arunce din nou în brațele unei grele provocări.

Poate cea mai mare și mai delicată din activitatea lui pe banca tehnică din ultimii ani, pentru că la Timișoara a găsit o… căruță poticnită și plină de saci goi, pe care încă mai flutură un steag de luptă șifonat, în bătaia vântului rece!

Însă convingerea multora este, fără îndoială, că varianta Grigoraș rămâne cea mai bună pentru Poli, chiar dacă s-au mai vehiculat și multe alte nume privind preluarea echipei.

În timp ce ceilalți s-au gândit probabil să nu-și strice CV-ul, el a preferat să mai ia o dată taurul de coarne. Este tocmai mentalitatea pe care va trebui s-o implementeze din mers și echipei.

Oricum, pentru alb-violeți urmează cele 11 finale în goana pentru salvare, prima dintre ele urmând să se dispute marţi, în compania unei grupări a cărei soartă pare deja pecetluită, dar care a demonstrat, recent, la Cluj, că nu s-a împăcat cu gândul coborârii de pe prima scenă fără să-și epuizeze toată muniția din dotare…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns