Cu ESX poți merge la sală direct de pe mobil!

Pentru cei care au un obicei din a sta ore în șir pe telefon, fără a face neapărat ceva productiv, știrea aceasta vine cu o veste bună! Este vorba despre o inovație în domeniul mișcării! Fiind perioada sezonului rece, posibilitatea de a face mișcare în aer liber, în parc sau în natură este din ce în ce mai redusă, astfel că alternativa de a merge la sală este o opțiune excelentă pentru a ne menține în formă, mai ales că perioada Sărbătorilor și exceselor culinare se apropie curând și la fel și kilogramele în plus!

În 2017, a fost înființat sistemul AbonamenteSali.ro și ESX pentru iOS și Android care permite, în baza unui abonament lunar, accesul la mai multe săli de sport diferite. Fondatorii speră astfel să încurajeze mersul la sală, mai ales că românii sunt fruntași la sedentarism și codași la mișcare, doar 6% din populația de peste 18 ani a României făcând sport în mod regulat.

Rețeaua ESX a crescut în timp și s-a extins ajungând în prezent la peste 90 de săli partenere, (Timișoara, Iași, Cluj Napoca, Arad, Constanța, etc) ceea ce înseamnă mai multă libertate de alegere și mai multă mobilitate pentru aceia care doresc să slăbească sau să se mențină în formă, fără a se plictisi, așa cum adesea se întâmplă pe parcurs, frecventând aceeași sală de cartier.

Această inovație în domeniul mișcării este posibilă prin scanarea unui QR code folosind aplicația instalată pe telefon în prealabil. Pentru a avea acces, trebuie doar să arăți validarea codului pe telefon. Personalul de la recepția sălilor are acces la un cont de partener, unde poate verifica și valida intrarea.

Descărcarea este gratuită, iar prețul unui abonament lunar variază între 60 lei și 165 lei lunar, cu 21% mai puțin decât ar plăti o persoană în mod normal pentru un abonament la sală cumpărat în mod clasic: online sau de la recepția sălii.

Printre scuzele invocate cel mai adesea pentru a nu practica mișcare, de către români, se numără în primul rând, costul ridicat al abonamentului și echipamentului sportiv, lipsa timpului și lipsa unui prieten care să-i însoțească.

Aplicația rezolvă toate aceste probleme, oferind o mai mare flexibilitate între activitățile sportive ( utilizatorii pot alege dintre 12 activități, variind de la aerobic, la saună și fitness), un preț mai mic de achiziție și mai ales, sfaturi de nutriție, lifestyle și consiliere constantă din partea unei echipe care îl poate ajuta pe cel care alege sistemul ESX să se dedice și să rămână constant în mersul la sală.

Toate aceste beneficii transformă mersul la sală dintr-o corvoadă pe care cei mai mulți dintre noi o detestăm, într-un proces simplu, rapid și distractiv!

Este pentru prima dată când, având un singur abonament lunar, poți frecventa diferite locații și încerca diverse activități sportive, ceea ce garantează că utilizatorii nu se vor plictisi și vor fi mai puțin înclinați să renunțe după o lună de sală la mișcare.

Plata și accesul se fac prin telefon, așa că tot ce mai trebuie este dorința de a căpăta un obicei de viață sănătos. Așa că, persoanele care căutau un imbold pentru a se apuca de sport au acum toate motivele să înceapă acest lucru, procesul fiind unul facil și inovator care adaugă avantaje practice unui obicei care aduce numai beneficii pentru sănătate: mișcarea regulată și grija pentru organism!

Acest proces este Simplu. Rapid. Mai ieftin. numai cu AbonamenteSali.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns