CSŞ Bega U13 îşi continuă marşul spre titlu

Şi al doilea turneu semifinal organizat de Federaţia Română de Baschet la categoria de vârstă sub 13 ani a adus doar victorii în contul echipei CSŞ Bega Timişoara.

Fetele pregătite de profesoara Veronica Gavrilă au depăşit în cadrul competiţiei ce a avut loc, zilele trecute, la Sibiu formaţiile ACS Roth Baia Mare (94-36), ACS KSE 2 CSŞ Gheorghieni (67-29) şi CSŞ 6 Admar Bucureşti (70-61).

Aşa cum arată şi rezultatele, cea mai strânsă partidă de la finalul turului a fost cea împotriva reprezentantei Capitalei.

Veronica Gavrila baschet„Abia aşteptam să jucăm cu CSŞ 6 Admar, pentru că această echipă este contracandidata noastră la titlu. A fost un meci demenţial, s-a jucat într-un ritm alert, adversara noastră a dat primele patru puncte, apoi am condus noi până la final. Mă bucur că le-am învins, suntem pe plus faţă de ele, avem o echipă mai omogenă şi o selecţie mai bună. Următorul turneu, primul din retur, va fi în perioada 18-20 martie, probabil la Craiova sau la Gheorghieni”, ne-a declarat Veronica Gavrilă.

În primul turneu semifinal, desfăşurat la sfârşitul lunii ianuarie, la Baia Mare, CSŞ Bega U13 a obţinut următoarele rezultate: 69-13 cu Sportul Studenţesc Dan Dacian Bucureşti, 71-12 cu CSŞ Sibiu, 96-3 cu CSŞ Botoşani şi 67-15 cu CSŞ Craiova.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns