Cristi Borcea îi ia afacerile Mihaelei și i le dă Valentinei! Tot la ea a ajuns şi hotelul din Timişoara

Valentina Pelinel a devenit nu doar stăpâna oficială a inimii lui Borcea, ci și a imperiului financiar al acestuia. Fostul boss dinamovist i-a luat Mihaelei Borcea afacerea cu ștrandul și localul din Crângași. Și le-a dăruit noii lui neveste.

CITEŞTE ŞI: Statul, pregătit să intre cu bocancii în asociaţiile de proprietari

Ani mulți – și mai ales în perioada în care Borcea s-a aflat în detenție -, Mihaela, prima lui soție, a fost mâna de fier a afacerilor sale. Aceasta a reușit chiar să-i sporească veniturile. Totul ca urmare a managementului și a promovării făcute.

Mihaela a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de amenajarea Ștrandului Moghioroș, în 2014. Apoi a Magic Place Aqua Parc Crângași, a Magic Place Events Grant și Vibere Pub.

CITEŞTE ŞI: Doar în România! Un tip și-a făcut cu bidineaua propria trecere de pietoni pe un drum județean

Surpriză, însă! Odată cu oficializarea relației cu Valentina Pelinel, Mihaela a rămas să se mai ocupe doar de barul pe care l-a pus pe picioare împreună cu fiul său cel mare… Fosta soție a bossului dinamovist este în continuare manager și la hotelul din stațiunea Olimp care-i aparține lui Borcea.

CITEŞTE ŞI: Hoţ care acţionează cu sânge rece. 30 de secunde şi o pagubă de zeci de mii de lei

În rest, de locațiile din zona Crângași și cea din Drumul Taberei se va ocupa Valentina. Evident, împreună cu Cristian Borcea. Cei doi au participat, de altfel, la o primă acțiune desfășurată la ștrandul din Crângași, mai precis la evenimentul de strângere de fonduri pentru o tânără care suferă de o boală gravă.

Tot la ea a ajuns hotelul din Timișoara promis Alinei Vidican

În timp ce Mihaela a rezistat ani buni la cârma afacerilor lui Borcea, nu același lucru se poate spune și despre Alina Vidican, cea de-a doua lui soție.

Aceasta a rămas, imediat după divorț, fără hotelul din Timișoara. De imaginea acestuia s-a ocupat, în ultima perioadă, tot Valentina Pelinel.

În prezent, Vidican trăiește la New York, împreună cu copiii ei și ai lui Borcea, cărora acesta le plătește pensie alimentară, scrie libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Cristi Borcea îi ia afacerile Mihaelei și i le dă Valentinei! Tot la ea a ajuns şi hotelul din Timişoara

  1. Cred ca o prima investigatie ar trebui facuta tocmai la radacinile afacerilor lui borcea. Sa vedem de unde a pornit acesta si de unde au provenit banii. Nu cred ca e chiar asa de greu. Cu putin efort se poate face. Si nu numai in cazul lui. Mai sint si alti „oameni de afaceri” ca el. Nu stiu daca in realitate se doreste acest lucru. Ar trage dupa el cam multe capete.

Lasă un răspuns