Cristi Borcea iese din ÎNCHISOARE. Unde şi cu cine va petrece REVELIONUL

Cristi Borcea este internat de aproape o săptămână la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la secția de ortopedie, pentru problemele la genunchi pe care le are. Acolo a primit şi o veste bună.

Mihaela Borcea a dezvăluit pentru SpyNews care este starea de sănătate a lui Cristi Borcea şi a precizat că, dacă se va însănătoși suficient, este posibil ca acesta să primească o permsie de Sărbători.

„Cristi a avut foarte multe probleme în ultima perioadă, din toate punctele de vedere. Dar ne rugăm la Dumnezeu să treacă și să poată fi puțin fericit măcar din punctul de vedere personal. Ne rugăm la Dumnezeu să poată să fie alături de copii măcar de Sărbători și să se facă bine. Dacă el va veni și va fi alături de copilați, Sărbătorile noastre vor fi de vis”, a spus Mihaela Borcea.

Mihaela Borcea are o relație excelentă cu Valentina Pelinel, cele două urmând să petreacă împreună Sărbătorile, indiferent dacă fostul acţionar al lui Dianmo va fi sau nu lângă ele. Revelionul va fi petrecut chiar la salonul de evenimente al primei soții a omului de afaceri.

romaniatv.net


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns