Crimă ORIBILĂ în Spania! Un român și-a ucis fosta iubită cu brutalitate, apoi s-a spânzurat

O crimă oribilă a zguduit în noaptea de miercuri spre joi comunitatea spaniolă din localitatea Arganda del Rey, de lângă Madrid. Un tânăr român și-ar fi ucis fosta iubită cu brutalitate, după care s-ar fi sinucis.

Polițiștii spanioli au fost anunțați despre incident cu puțin timp după miezul nopții, când, o apropiată a tinerei a anunțat faptul că i se pare că s-a întâmplat „ceva ciudat” acasă la tânăra ucisă.

Potrivit presei spaniole, când au ajuns la fața locului, oamenii legii au fost șocați de ceea ce au descoperit: tânăra româncă avea un cuțit înfipt în gât și multiple răni provocate de o armă albă, iar fostul ei iubit, era spânzurat în casă.

Cel mai probabil, susțin anchetatorii, tânărul în vârstă de 29 de ani ar fi atacat-o pe fosta lui iubită (25 de ani) cu un cuțit de bucătărie, iar aceasta, în încercarea ei de-a se apăra, a fost tăiată de nenumărate ori la nivelul brațelor. A cedat însă, iar cuțitul i-a rămas înfipt în gât, provocându-i moartea.

Tânărul de 29 de ani, s-a spânzurat apoi de o grindă din casă, cu o funie.

Cine sunt cei doi?

Identitatea celor doi a fost dezvăluită joi pe rețeaua de socializare Facebook, acolo unde Florin Cilică a publicat câteva fotografii cu „fericita pereche”. Ambii sunt originari din localitatea Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud, și ar fi format un cuplu până nu de multă vreme. Ea se numește Anca Olar, iar el, Adi Cotul, zis Ghinău.

Interesant este faptul că în data de 1 iulie, Adi Ghinău a publicat o fotografie pe Facebook pe care scrie: „Par o persoană calmă, dar în mintea mea te-am omorât deja de trei ori”.

Trist este faptul că se pare că gestul teribil era cunoscut de apropiații lui, care îi și răspund: „I-ai dat finish-ul?”

voceatransilvaniei.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns