Convocări cu dus şi întors

Începând de marţi, patru jucătoare ale echipei de volei feminin UVT Agroland Timişoara se vor antrena, timp de trei săptămâni, sub atenta supraveghere a antrenorilor de la lotul naţional de junioare al României.

Adelina Ungureanu, Natalia Preda, Petruţa Orlandea şi Larisa Vasilică au fost incluse pe lista pentru turneul de calificare la Campionatul European U19 din acest an.

„Există un echilibru în tot şi în toate. Pe lângă satisfacţia de a avea patru sportive convocate la lotul naţional, care au şansa de a reprezenta ţara la o competiţie internaţională, există şi acest inconvenient de a pierde patru titulare din echipa de A2 timp de o lună. Acest lucru ne va afecta, cu siguranţă, la capitolul omogenizare şi relaţionare de joc. Vom încerca să le pregătim foarte bine pe celelalte componente ale formaţiei noastre, urmând ca luna viitoare, după ce vom trece de al doilea turneu play-off din seria A2 vest, ce va avea loc în perioada 8-10 aprilie, să  facem un efort colectiv de a reduce acest handicap pe care celelalte trei echipe care vor participa la turneul de promovare nu îl au”, a precizat antrenorul Dan Jitaru (foto).

În această lună, fetele de la UVT Agroland au programate, zilnic, şedinţe de pregătire tehnico-tactice, urmând ca la începutul lui aprilie, după întoarcerea celor patru voleibaliste menţionate de la lotul naţional de junioare, să fie organizate câteva meciuri amicale.

Sursa foto: Facebook.com (UVT Agroland Timişoara)


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns