Cine sunt cei 3 români care au masacrat doi pensionari italieni la Lanciano. Zeci de oameni furioși s-au adunat în fața comisariatului: „Animalelor!”

Identitatea celor trei români care au torturat și jefuit o familie de italieni, în comuna Lanciano din regiunea Abruzzo, a fost dezvăluită de presa italiană.

CITEȘTE ȘI: Asfaltări într-o comună timișeană

Turlica Constantin Aurel, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, de 20 de ani, și Ruset Aurel, 25 de ani, sunt cei trei români care au bătut cu bestialitate și au jefuit o familie de medici din Italia.

Cei doi pensionari sunt în stare gravă la spital, în timp ce românii au fost prinși în timp ce încercau să fugă în România, după o urmărire ca în filme, noteaza rotalianul.com.

Cei trei români au fost interogați, iar în acest timp zeci de oameni s-au adunat în fața comisariatului.

CITEȘTE ȘI: Doi timișoreni, campioni mondiali la dans sportiv

Mulțimea furioasă a strigat „Animalelor” de mai multe ori, atunci când românii au fost scoși din sediu.

Ministrul de Interne italian Matteo Salvini a aplaudat acțiunea forțelor de ordine şi a cerut ca românii să putrezească în închisoare.

„Soții masacrați la Lanciano, în cătușe sunt trei români care fugeau cu banii furați.

Mulțumesc Forțelor noastre de ordine, aceste bestii trebuie să putrezească în închisoare! Toleranţă zero!”, a scris Matteo Salvini, scrie antena3.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Cine sunt cei 3 români care au masacrat doi pensionari italieni la Lanciano. Zeci de oameni furioși s-au adunat în fața comisariatului: „Animalelor!”

Lasă un răspuns