Cine este şi cum arată nepoata lui Nicolae Ceauşescu – FOTO

Nepoata lui Nicolae Ceauşescu, Alexandra, are 21 de ani şi este studentă la Arhitectură. Tânăra este fiica lui Valentin Ceauşescu, unul dintre cei trei copii ai dictatorului.

Nicolae Ceauşescu a avut trei moştenitori, pe Valentin, Zoe şi Nicu, însă doar cel mai mare dintre aceştia mai trăieşte. Valentin, în vârstă de 68 de ani, are la rândul său doi copii, pe Daniel, din căsnicia cu Ionela Borilă şi pe Alexandra, din mariajul cu Roxana.


Familia Ceauşescu duce o viaţă extrem de discretă, ei evitând ieşirile în public la evenimentele urmărite de presă. O singură dată au apărut fotografii cu Alexandra, pe vremea când era foarte mică. Atunci, părinţii au dus-o în vizită la mormântul bunicilor, Elena şi Nicolae Ceauşescu.

Timpul însă a trecut, iar Alexandra s-a transformat într-o tânără extrem de atrăgătoare. Nepoata fostului dictator îşi petrece majoritatea timpului împreună cu foştii colegi de la Şcoala Centrală, scrie wowbiz.ro. Ea a absolvit liceul în 2015, dar încă apare în poze de vacanţă alături de vechii ei amici.

Alexandra Ceauşescu este studentă la Facultatea De Arhitectură, secţia Design Interior. Ea a creat mai multe schiţe cu interioare de apartamente, pentru care a primit laudele prietenilor, scrie businessmagazin.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns