Cine e și cu ce se ocupă iubita tânără a lui Liviu Dragnea. Unde era în ziua arestului?

De-a lungul timpului, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost ținta fotografilor, care au surprins privirile galeșe pe care tânăra i le arunca liderului PSD mai tot timpul, ca o declarație de iubire mascată. Totuși, în ziua în care Dragnea și-a pierdut libertatea, Irina parcă a fost de negăsit!

Ziua de luni, 27 mai, a venit cu o veste extrem de neplăcută pentru cuplul format din Liviu Dragnea și iubita lui mai tânără cu 30 de ani, Irina Tănase (26). Instanțele de judecată au decis ca liderul PSD să primească o condamnare definitivă, cu executare, de 3 ani și 6 luni, momentan la Penitenciarul Rahova, acolo unde omul politic a fost dus deja în decursul zilei.

Reacția Irinei Tănase după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare

Ce se va întâmpla însă, cu relația dintre Dragnea și iubita tinerică pe perioada încarcerării? Internauții au profitat de ocazie și au glumit intens pe seama acestui subiect, ajungând, în cele din urmă, la o întrebarea comună: oare unde era și ce făcea Irina atunci când partenerul ei petrecea ultimele clipe de libertate?

Avocata lui Liviu Dragnea a fost cea care a și pus „paie pe foc” în acest sens, atunci când a declarat că Irina este „departe”. Flavia Teodosiu a făcut această declarație după ce a plecat de la locuința liderului PSD. „Irina nu e cu Dragnea. E departe”, a afirmat aceasta, potrivit Realitatea.ro

Irina Tănase a fost în repetate rânduri contactată telefonic pentru a oferi o reacție în legătură cu condamnarea iubitului ei, însă aceasta cu greu a răspuns la telefon. Conform unor surse citate de Capital.ro, Irina Tănase a luat legătura cu o singură publicație, pentru care ar fi declarat: „Nu doresc să comentez. Este un moment greu pentru noi”. Să fie oare Irina în vacanță în străinătate?

Cu ce se ocupă Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Mulți o știu pe Irina, iubita sexy și tinerică cu care Dragnea s-a lăudat peste tot, luându-o pe aceasta chiar și la evenimente oficiale, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă aceasta, în viața de zi cu zi, în afară de statutul de „iubită de lider PSD”.

Irina Tănase, tânăra despre care se spunea chiar că ar urma să devină doamna Dragnea, a început să muncească foarte devreme, primul ei job fiind la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, pe vremea când acesta din urmă era parlamentar PSD.

La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața.

Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei.

Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea.

Cât despre ocupația actuală a Irinei, primarul Capitalei a lăsat să se înțeleagă că logodnica lui Dragnea a fost implicată în organizarea mai multor campanii umanitare.

„Irina este o tânără care cred că este de viitor în sensul în care mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare”, a declarat Gabriela Firea la congresul PSD, în urmă cu ceva vreme, scrie click.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Cine e și cu ce se ocupă iubita tânără a lui Liviu Dragnea. Unde era în ziua arestului?

Lasă un răspuns