Cinci români au murit într-un accident cumplit, în Marea Britanie (FOTO)

Ambasada României în Marea Britanie a informat pe autostrada M6, în apropierea localităţii Stoke-on-Trent din Marea Britanie, a avut loc un accident rutier în care şi-au pierdut viaţa cinci cetăţeni români (trei bărbaţi şi două femei), iar un alt cetăţean român (bărbat) a fost rănit. Cei şase se deplasau pe autostradă într-un autoturism Nissan Micra, care a fost acroşat de un camion marca Mercedes.

„După ce a fost informată, misiunea diplomatică de la Londra a întreprins demersuri pe lângă autorităţile de poliţie din Staffordshire în vederea confirmării identităţii victimelor accidentului rutier. De asemenea, au fost contactaţi membrii familiilor cărora li s-au furnizat informaţii privind procedura de repatriere şi demersurile întreprinse de autorităţile britanice în cazul deceselor survenite în circumstanţe incerte. Ambasada României la Londra rămâne în legătură cu autorităţile britanice şi va acorda srijin şi asistenţă familiilor dacă acestea vor fi solicitate”, precizează Ambasada.

Şoferul camionului, în vârstă de 60 de ani, a fost eliberat joi pe cauţiune, după ce fusese reţinut sub suspiciunea de omor din culpă provocat prin conducerea în mod periculos a unui vehicul. Investigaţia poliţiei continuă în acest caz.

Sursa text: stiripesurse.ro

Sursa foto: bbc.com


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns