Chef mare în Mehala

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 18,30, în Piața Avram Iancu din Timișoara, va avea loc evenimentul „Mehala multiculturală”, care va cuprinde mai multe momente artistice susţinute de solişti vocali, ansambluri şi formaţii de dansuri populare românești, sârbești, maghiare și germane.

În programul de sâmbătă figurează: orchestra „Timișoara Big Band” și formația de dansuri germane „Edelweiss” din Deta, formația de muzică populară maghiară „Pink” și formația de dansuri maghiare „Eszterlanc”, ansamblul de cântece și dansuri sârbești „Kruna” din Sânmartinu Sârbesc și ansamblul folcloric „Timișul”, cu soliștii vocali Andreea Voica, Stana Stepanescu și Dumitru Stoicănescu.

Totodată, în cursul după-amiezii va avea loc un turneu de fotbal al echipelor din cartier.

Duminică, de la ora 18,30, va avea loc un spectacol susținut de formația de suflători a orchestrei „Timișoara Big Band”, formația de muzică populară maghiară „Sincron” condusă de Todor Adalbert, Pera Todorovici și Iasmina Feniaț, acompaniați de Formația de tamburași condusă de Tomislav Giurici și ansamblul „Timișul” cu soliștii vocali Nicoleta Voica, Carmen Popovici-Dumbravă și Doriana Talpeș.

Vor fi amenajate standuri cu produse românești, sârbești, maghiare și germane. Manifestarea este organizată de consiliul consultativ al cartierului Mehala, în colaborare cu Primăria Timişoara, prin Casa de cultură a municipiului.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns