Certificatul de identitate sportivă, obligatoriu >> Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a se vor disputa doar între structuri sportive cu personalitate juridică

Este oficial! În primele zile ale acestui an, Federaţia Română de Fotbal a trimis o înştiinţare asociaţilor judeţene prin care anunţă că laureatele ligii a patra vor fi obligate să deţină certificatul de identitate sportivă pentru a participa, în vară, la barajul de promovare în eşalonul al treilea, întrecere aflată sub tutela forului condus de Răzvan Burleanu.

Secretarul AJF Timiş, Florian Mierea, ne-a spus următoarele: „Sper să putem începe campionatele la datele stabilite, pentru că în 13 iunie trebuie să dăm campioana Ligii a IV-a Timiş, iar în 20 iunie trebuie să anunţăm câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României. După cum am fost informat, turului barajului de promovare va fi în 18 iunie, la ora 18, iar manşa secundă în 25 iunie, tot cu începere de la ora 18. Important de ştiut este că la baraj pot să participe doar structuri sportive cu personalitate juridică, ne-a venit zilele trecute o comunicare în acest sens de la Federaţia Română de Fotbal. La noi nu sunt probleme, echipele care se bat la promovare au acel certificat de identitate sportivă ce trebuie eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului. De fapt, sunt multe formaţii în Liga a IV-a Timiş cu personalitate juridică”.

În privinţa competiţiei ce va înlocui Cupa de Iarnă, nici o noutate momentan, Florian Mierea aşteptând şedinţele cu delegaţii echipelor din întrecerile fotbalistice organizate de AJF Timiş: „Am anunţat că vom organiza competiţia sub altă formă, iar la şedinţele cu echipele voi ridica această problemă. Dacă doresc, o vom organiza în acest an, rămâne de văzut când şi câte formaţii vor să participe. Poate că vor dori să o ţinem vara sau ar putea propune ca meciurile să se dispute pe terenuri reduse. Aşa cum am mai zis, totul rămâne la latitudinea delegaţilor echipelor. Eu le prezint variantele şi ei vor alege ce doresc”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns