Centrul de Excelenţă, un vis devenit realitate >> Avem o pepinieră federală. I se va spune Tricolor11 Timişoara

Centrul de Excelenţă de la Timişoara a fost lansat la apă astăzi în prezenţa mai multor personalităţi.

La evenimentul organizat la Liceul cu Program Sportiv Banatul au fost prezenţi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, secretarul general al forului de la Casa Fotbalului, Radu Vişan, managerul pentru dezvoltare regională Marcel Puşcaş, primarul oraşului de pe Bega, Nicolae Robu, rectorul UPT, Viorel Şerban, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, directorul LPS Banatul, Călin Rosenblum, fostul arbitru Nicolae Grigorescu, precum şi foştii internaţionali Paul Codrea, Cosmin Contra, Emerich Dembroschi, Miodrag Belodedici şi Ion Vlădoiu.

Festivitatea a fost urmată de un meci amical între echipa centrului, Tricolor11 Timişoara, şi Vojvodina Novi Sad, pe noul teren sintetic amenajat în cadrul Bazei 2 a Universităţii Politehnica.

„Suntem fericiţi să înscriem Timişoara şi Banatul pe harta talentelor şi a infrastructurii sportive pentru copii. Şi, în plus, să inaugurăm, un teren de fotbal dedicat activităţii centrului, doar un pas din programul nostru de dezvoltare a infrastructurii fotbalistice din România. Din toţi jucătorii care au îmbrăcat tricoul echipei naţionale din 1922 şi până astăzi, judeţul Timiş se poate mândri cu o performanţă aparte. Este judeţul care a furnizat cei mai mulţi tricolori, exceptând Bucureştiul, este zona în care s-au născut 66 dintre eroii echipei naţionale din toate timpurile. De aceea, am toată convingerea că acest centru se va înscrie în acest parcurs al performanţei!”, a declarat Răzvan Burleanu.

Centrul de Excelenţă de la Timişoara este cel de-al doilea deschis de Federaţia Română de Fotbal, prima lansare fiind cea de sâmbătă a pepinierei fotbalistice de la Târgu Mureş.

„Cei 27 de tineri din Centrul de Excelenţă Tricolor11 Timişoara beneficiază de asistenţă tehnică, instruire sportivă, instruire şcolară şi de un calendar de competiţii intens”, au anunţat reprezentanţii federaţiei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Centrul de Excelenţă, un vis devenit realitate >> Avem o pepinieră federală. I se va spune Tricolor11 Timişoara

Lasă un răspuns