Cel puţin un mort şi 22 de răniţi, după ce un bărbat a intrat cu un vehicul într-un grup de pietoni, în New York / Poliţie: Nu este act terorist / Donald Trump este la curent cu incidentul

Un individ a lovit, aparent intenţionat, un grup de oameni, în centrul oraşului american New York, o persoană fiind ucisă, iar numeroase altele fiind rănite, afirmă surse citate de presa americană.

Primar: Un mort şi 22 de răniţi în incidentul rutier din New York; nu este act terorist

O persoană a murit, iar alte 22 au fost rănite în incidentul rutier produs joi în centrul oraşului New York, a declarat primarul metropolei, Bill de Blasio, dând asigurări că nu este vorba de un act terorist.

„Nu există niciun indiciu că ar fi un act terorist”, a afirmat Bill de Blasio, precizând că măsurile antiteroriste vor fi totuşi intensificate din raţiuni de precauţie.

Şoferul care a provocat incidentul a fost identificat drept Richard Rojas, în vârstă de 26 de ani, din cartierul Bronx, aflat în trecut în detenţie pentru conducerea unui vehicul în stare de ebrietate. Autorităţile nu cred că individul are legături cu grupuri teroriste.

O femeie a murit, iar alte 22 de persoane au fost rănite după ce un vehicul Honda Accord model 2009 a lovit un grup de pietoni, în zona Times Square.

mediafax.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns