Cei mai potriviți colegi de apartament pot fi găsiți gratuit. Platformă care reunește persoane din Timișoara şi din alte localităţi

Aflat la studii la o universitate din Capitală, un tânăr în vârstă de 22 de ani din Piatra-Neamț a constatat pe propria-i piele că închirierea unei locuințe nu este o chestiune atât de ușoară atunci când trebuie să împarți spațiul de locuit cu alte persoane. Aceasta, întrucât în anunțurile de la mica publicitate nu se regăseau acele elemente care să faciliteze conviețuirea în bune acorduri a chiriașilor.

”În fiecare an am avut situații neplăcute atunci când mă mutam, deoarece nu îmi găseam o persoană de încredere cu care să stau în apartament. Citesc foarte mult și mă dezvolt continuu, iar aceste lucruri făceau căutarea unui coleg și mai dificilă”, a explicat Rareș Toma.

Identificând problema, tânărul, care lucrează ca programator, a reușit să creeze un site mai complex decât cele existente, întrucât acesta permite introducerea unor date suplimentare despre cei care își caută colegi de apartament: interese, hobby-uri, activități, profesie sau loc de muncă etc.

Platforma, care se numește roombuddy.co, reunește persoane din toată țara, inclusiv din Timișoara, aflate în căutarea colegului sau a colegei potrivite. Accesul este gratuit.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns