Cei mai frumoşi câini, în expoziţie la Timişoara

Astăzi şi mâine, Asociaţia Chinologică a judeţului Timiş organizează mai multe expoziţii canine de frumuseţe. Evenimentele vor avea loc, de la ora 10, la Arena Aqua Sport. În prima zi, în cadrul expoziției CACIB sunt înscriși 641 de câini, iar la cluburile de specialitate alte câteva zeci. Duminică, la eveniment vor participa 631 de exemplare canine.

În ambele zile arbitrajele la ringuri încep de la ora 10, iar azi vor fi programate și expozițiile cluburilor de specialitate. Atât astăzi, cât şi mâine, se vor acorda titluri de campion internațional, cel mai bun câine al rasei, iar la finalul expoziției se va organiza concursul de Best in Show, unde se oferă titlurile de cel mai bun Baby, Puppy, Junior, Veteran, cel mai bun al grupei și titlul suprem, cel mai frumos câine al expoziției.

Evenimentul se va bucura de participare internațională, fiind prezente exponate canine din numeroase țări. În premieră pentru asemenea evenimente – Best in Show – vor fi transmise în sistem live streaming, pe internet, transmisiunea în direct va începe de la ora 15. vizionarea va fi disponibilă pe pagina de internet a Asociației, la adresa www.achr-tm.ro.

Prețul unui bilet de intrare la eveniment este de zece lei, iar persoanele cu dizabilităţi, pensionarii și copiii au intrarea gratuită.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns