Cealaltă față a „zgârcitului” timișorean Dan Negru: dă bani pentru cazurile umanitare! „Faptele bune e bine să le ții pentru tine”

Despre Dan Negru s-a spus mereu că este foarte zgârcit, deși are o situație financiară mai mult decât bună – câștigă foarte bine și din TV, și din afacerile imobiliare.

Însă în spatele acestei etichete, pe care prezentatorul de la Antena 1 și-a asumat-o pe deplin, se ascunde un om atent la cazurile umanitare și gata să ajute.

CITEȘTE ȘI: Acrobat din vestul țării mort la un circ în Anglia. Tânărul s-ar fi sinucis

Avar, zgârcit, chitros. Toate au devenit sinonime cu Negru.

Chiar și prieteni lui au făcut mișto de el și au povestit diverse întâmplări care-i confirmau această… hibă, iar el nu s-a grăbit să le infirme, doar și-a îndulcit un pic imaginea, spunând că e „chibzuit”. Dincolo de aceste povești însă, există o latură a vedetei pe care nimeni n-ar fi bănuit-o.

CITEȘTE ȘI: Hoți prinși cu ajutorul camerelor video, într-o localitate de lângă Timișoara

Dan Negru e, în general, chibzuit, însă sunt cazuri când devine darnic și nu cu 5 lei, ci cu sume mari. Prezentatorul nu doar că se implică în cazuri umanitare, dar și face donații propriii bani! „Să știi că dă bine eticheta asta de care zici, de zgârcit.

Eu vin dintr-o zonă în care zgârcenia e o calitate. Bănățenii sunt mai chibzuiți. În general, faptele bune e bine să le ții pentru tine, să nu te lauzi cu ele.

CITEȘTE ȘI: Cum arată casa care costă 1.000 de euro! Are 75 de metri pătrați și rezistă la cutremure și incendii

Sunt mulți oameni interesanți pe care i-am întâlnit în show-urile mele și care și-au căpătat un alt drum”, ne-a spus Negru, care rămâne și acum impresionat la fiecare ediție „Next star” pe care o prezintă:

„Am întâlnit ultima dată un caz spectaculos, care a adunat niște zeci de mii de like-uri de peste tot, cu un puști care era lovit de vreo trei forme de cancer și pe care cei de la o companie mare de automobile au sărit să-l ajute, noi toți ne-am dus să-l ajutăm și puștiul are acum un alt drum, măcar psihic. E altfel”.

CITEȘTE ȘI: Anunț de ultimă oră de la meteorologi – Cum va fi vremea în weekend

Dan Negru bagă mâna adânc în buzunare când vine vorba de cazuri umanitare, deși are eticheta de zgârcit
Chiar dacă nu-i place să vorbească despre acțiunile umanitare în care s-a implicat și se implică, l-am convins pe Dan Negru să ne povestească despre cazurile care i-au rămas în suflet, oameni pe care i-a întâlnit la emisiunile-concurs pe care le prezintă de mulți ani.

„România e surprinzătoare. E fabulos. Eu cred că nu trebuia să apară show-urile de talente decât într-o țară ca România. E surprinzătoare de la oră la oră”, a povestit Dan, care se bucură nespus atunci când implicarea lui dă roade.

„Am întâlnit un puști care acum vreo 6 ani era într-un stadiu terminal, era un mare fan de televiziune și voia să fie un fel de Negru.

L-am adus la noi în emisiune, iar de pe urma emisiunii noastre a ajuns în Italia, trăiește bine mersi și nu are nici o problemă. Sunt multe cazuri triste, dar sunt și lucruri frumoase”, a încheiat el, scrie libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns