Cea mai frumoasă prezentatoare de știri de la Pro TV a DIVORȚAT după doar un an de căsătorie

Divorţ extrem de neaşteptat în showbizul autohton. Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la ProTV a decis să se separe de soţul ei după doar un an de la căsătorie. Chiar ea a făcut anunţul.

Magda Pălimariu s-a despărțit de soț la doar un an de când se căsătorise în mare secret. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat, ea dorind să îl ţină departe de ochii presei şi ai publicului.

„Mariajul meu nu a funcţionat”, a declarat Magda Pălimariu în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea” de la Pro TV. Vedeta s-a mai iubit în trecut cu ”Piticu” de la trupa Simplu, însă nici această relaţie nu a mers.

Sursa: stiripesurse.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Cea mai frumoasă prezentatoare de știri de la Pro TV a DIVORȚAT după doar un an de căsătorie

  1. o alta bucata care o gasesti la urmatorul semafor cu 50 de lei,nu trebe sa o iei de nevasta sa ti sai seama ca ea nu conteaza si ca si asa nu ai cum sa intelegi ceva din ea….o schimbi ca pe camasa ca doar nu o sa umbli jegos nu?cu frumusetea e relativ depinde de gusturi ,si sint si mai frumoase si nu asa de talentate.

  2. Articol redactat in stilul Can Can, in titlu stil „bomba” … cea mai frumoasa prezentatoare…. cateva randuri mai jos, in interiorul articolului duduia mai decade nitel si devine „una din cele mai frumoase…” Se observa ca unii redactorasi ajung sa fuga dupa audienta. Cat despre calitatea informatiei, este clar un rahat impachetat in celofan!

    1. Mare dreptate ai. În realitate, e o chiar urîtă. Trecem peste faptul că e curvă, asta e condiția de bază ca să faci parte din show biz. Să le fută lumea în gură pe toate vedetele.

Lasă un răspuns