Cea mai bună casă de pariuri sportive după promoțiile oferite

O casă de pariuri online care vrea să ajungă și să se mențină în top plusează la capitolul promoții. Departamente sofisticate de marketing muncesc din greu pentru a veni cu oferte „croite” pe publicul țintă.

Pariorii cu experiență știu că succesul în această activitate nu se rezumă la vâna promoții. Dacă vrei să câștigi pe termen lung, trebuie să ții cont de oferta de pariuri, de cote, de cât de repede se mișcă platforma în cazul pariurilor live, de politica de limitări a operatorului etc.

Cea mai avantajoasă ofertă

Totuși, ofertele promoționale își fac datoria și aduc cei mai mulți clienți. Cine nu vrea lucruri „moca”? Bine, nu sunt „moca”, dar asta este prima impresie. Știu cam tot ce oferă bookmakerii care funcționează legal în România și nu am găsit vreunul care să spună: „Luați banii ăștia fără nici o condiție!”.

Promoțiile sunt de obicei cu „schepsis”. Trebuie să analizezi atent și ce scrie cu litere mici, ca la orice produs de marketing. Cel mai mare bonus nu este neapărat și cel mai avantajos. Degeaba îmi spui că îmi dai un milion de euro dacă pui condiția să alerg în continuu o săptămână, în ritm alert. Poți să îmi dai și zece milioane. Nu voi putea îndeplini cerința.

Hai să vedem care ar fi idealul pentru fiecare tip de promoție, din cele des întâlnite la casele de pariuri. Cea mai bună casă de pariuri online este cea care strânge cele mai multe bile albe.

pariuri-sportive

Bonusul sau pachetul promoțional de bun-venit. Este promoția care iese cel mai mult în evidență. În general, valoarea bonusului este scrisă pe jumătate de ecran, pe prima pagină a site-ului. Fondurile primite cadou pentru ca ți-ai deschis cont pot reprezenta:

un procent din primul depozit, până la o valoare maximă. Dacă nu investești mulți bani în acest hobby, un bonus de tipul „100% din suma depusă până la 200 de lei” este mai avantajos decât „25% din depozit, până la 500 de lei”. În al doilea caz, ca să beneficiezi de bonusul maxim, trebuie să depui 1000 de lei. Aceste bonusuri trebuie rulate de X ori, pe anumite cote și prin anumite tipuri de pariuri. Repet: cea mai bună promoție e cea care are condiții ok de rulaj, nu cea care acordă bonusul cel mai mare.

pariu fără risc, până la o valoare maximă. Dacă primul pariu plasat după deschiderea contului este necâștigător, atunci primești miza înapoi. Unii bookmakeri nu rambursează toată suma, ci un procent din ea. Se mai face diferența la interpretarea înapoierii banilor. Sunt operatori care ți-i rambursează pur și simplu și operatori care consideră că fondurile rambursate reprezintă un bonus și trebuie să îndeplinești niște condiții de rulaj ca să nu le pierzi.

pariu gratuit de valoare fixă. În funcție de valoarea primului depozit, primești pariuri gratuite cu aceeași miză. Este bine să le folosești pe cote cât mai mari, pentru că tu te alegi doar cu profitul. Miza se întoarce la bookmaker. Cum ar veni, te împrumută să joci la pariuri. Îi dai banii înapoi indiferent de soarta pariului. Aici, evident, iese în față agenția online care are pariul gratuit cu valoarea cea mai mare.

Bonus pariu multiplu. Este în regulamentul majorității caselor de pariuri online, doar că e botezat diferit. Cu cât ai mai multe selecții pe bilet, cu atât crește procentul din câștigul „normal” oferit ca bonus. Ca și condiții, trebuie respectate un număr minim de selecții și o cotă minimă pentru fiecare selecție. Cu cât această cotă minimă este mai mică, cu atât mai bine.

Bonusuri pentru pariurile mobile. Casele de pariuri de top încearcă să îi „convingă” pe pariori să joace de pe dispozitive mobile. Dacă primul pariu plasat de pe mobil este gratuit, atunci de ce să refuzi ocazia de a paria de oriunde, oricând?

Promoții ocazionale. În această categorie sunt incluse mai multe bonusuri acordare la realimentarea contului, pentru fidelitate, cu ocazia unor meciuri importante etc. Alte politici îți rambursează miza dacă pariul e pierdut din cauza unui gol marcat după minutul 90, dacă meciul se termină 0-0 sau dacă te scoate un singur meci de pe un bilet multiplu. Sunt doar câteva exemple și totodată criterii pentru a evalua cea mai bună casă de pariuri sportive după promoțiile oferite.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns