Ce trebuie să știi dacă vrei să joci bingo online

Unul din cele mai vechi și populare jocuri de noroc din istoria omenirii este, fără îndoială, jocul de bingo. Inventat, conform celor mai comune teorii, în jurul anului 1.500, acest joc foarte simplu și atractiv este foarte popular și în zilele noastre, fiind jucat în diferite locații terestre și pe internet în scopuri caritabile, pentru divertisment sau pe bani reali.

Cu tot acest progres amețitor al tehnologiei și din multe alte motive, din ce în ce mai mulți amatori ai jocului de bingo aleg varianta online, fie gratuit pe site-uri precum poki.ro, gamedesire.com etc, fie pe bani reali la Unibet Casino sau Vlad Cazino, ambele licențiate în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Din punct de vedere al regulilor de joc, bingo este considerat unul din cele mai simple jocuri. Dacă în varianta offline bingo necesită totuși atenție și viteză de reacție, pe internet lucrurile sunt chiar mai simple. Chiar și în aceste condiții, cei care doresc să joace pe bani reali, ar trebui să știe foarte bine cum se joacă bingo online, înainte de a face acest pas.

Bingo online pe bani reali în România

După cum spuneam, cei care optează pentru varianta jocului de bingo cu mize reale, o pot face în țara noastră la Unibet sau Vlad Cazino, ambele branduri făcând parte din portofoliul companiei Kindred Group. Prin urmare, sălile de joc sunt comune, astfel că detaliile de mai jos sunt valabile în ambele cazuri.

  • Prețul biletelor de joc pornește de la 0.20 ron, astfel că se poate spune că există mize pentru toate buzunarele.

  • Numerele extrase sunt bifate în mod automat pe biletele de joc, astfel că poți cumpăra oricâte bilete pentru o singură partidă (există totuși o limită de 120 de bilete per joc). Opțiunea se numește ,,Marcare automata’’ și poate fi anulată de către cei care preferă să noteze singuri numele extrase, la fel ca într-o sală de joc reală.

  • În ceea ce privește anunțătorul numerelor extrase, trebuie să spunem că se poate opta între o voce masculină, una feminină sau niciuna.

  • Există posibilitatea de a face ,,zoom’’ pe biletele de joc

  • Softul utilizat beneficiază de o grafica excelentă, fiind foarte intuitiv și rulând excelent atât pe un desktop, cât și pe telefoane mobile sau tablete cu o configurație decentă

  • Există 3 variante ale jocului de Bingo

  • 90 Ball (90 bile) – varianta clasică, cu fiecare carton de joc conținând 15 numere, dispuse pe 3 rânduri. Câștigătorii unei runde de joc sunt cei care bifează primii o linie (un rând), două linii sau un carton întreg (Bingo)

  • 75 Ball (75 bile) – fiecare talon de joc conține câte 24 de numere, dispuse pe 5 linii X 5 coloane. Se acordă premii pentru o linie, două linii, trei linii, patru linii și tot biletul (Bingo). Un amănunt interesant este faptul că prima linie este considerată câștigătoare indiferent dacă este orizontală, verticală sau diagonală, însă următoarele premii se acordă doar pentru linii bifate pe orizontală

  • 75 Ball Variant – se joacă tot cu 75 de bile, însă în cazul acestei versiuni, taloanele de joc conțin doar 3 cartoane X 25 de numere. Premiile se acordă la fel că în cazul versiunii 75 Ball

  • Există și jackpot progresiv – se câștigă un procent din suma totală (între 0.4% și 75%) de către jucătorii ce bifează toate numerele de pe un carton de joc la cât mai puține bile extrase (între 32 și 50)


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *