Ce a spus Sorin Grindeanu despre mesajul postat pe Facebook de soţia sa Mihaela

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marţi că nu a citit mesajul de susţinere postat de soţia sa pe Facebook, dar a sunat-o pe aceasta ca să o întrebe dacă postarea îi aparţine.

„Am sunat imediat după ce am văzut. Vă spun sincer că nu am văzut acest mesaj. Nu am reuşit să vorbesc cu ea decât după o ora şi ceva, pentru că venea spre Bucureşti şi era în avion împreună cu copiii, şi mi-a confirmat. Da, îi aparţine acel mesaj”, a spus premierul.

Mihaela Grindeanu şi-a exprimat public luni susţinerea pentru soţul ei, premierul Sorin Grindeanu, afirmând că acesta este ”un om responsabil” care este convins că poate ajuta România şi că, în calitate de tată, nu are cum să îşi dorească ”să îşi stigmatizeze proprii copii”.

Sursa: mediafax.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 Răspunsuri “Ce a spus Sorin Grindeanu despre mesajul postat pe Facebook de soţia sa Mihaela

  1. CRED IN DOMNUL PRIM MINISTRU SORIN GRINDEANU, STIU CA VA FACE TOTUL PENTRU A FI CEL MAI BUN PRIM MINISTRU PENTRU TOTI ROMANII,- TREBUIE SA SE CONSULTE SI CU MEMBRII GUVERNULUI SI VA DISCERNE CARE ESTE CEA MAI BUNA SOLUTIE SI PE ACEIA O VA LUA. -NU TREBUIE SA SE ASOCIEZE CU OAMENI TOXICI, INVIDIOSI LACOMI,SAU CORUPTI. – NU ARE VOIE SA ASCULTE DE CEI CARE IL VOR CRITICA.- ORCE OBSTACOL IL VA INTARI MAI MULT SI VA AVEA 4 ANI BUNI SI PLINI DE SUCCES.- NIMENI SI NIMIC SA NU-L OPREASCA -NU ARE VOIE SA RENUNTE.- PUTEREA STA IN VOINTA NECLINTITA PE CARE O ARE.- NU EXISTA ”NU POT”- NU EXISTA – ”RENUNT”- NIMIC SI NIMENI NU-L VOR PUTEA OPRI !. MULT SUCCES DOMNULE PRIM MINISTRU !. (4 ANI PREMIER SI 5 PRESEDINTE ).

  2. IMI PARE RAU PT. EL. -DACA E RESPONSABIL SI CORECT-,DAR ATATA TIMP CAT E SUSTINUT DE DRAGNEA SI TARICIANU,NU POATE FACE NIMIC… SA SE HOTARASCA REPEDE CE FACE…

  3. Chiar cred ca e un om responsabil si corect.
    Nu stiu, insa, cum se descurca in „jungla damboviteana”.
    NU l-am votat, dar il sustin.

  4. Promit sa nu ma las manipulat asa ca te rog sa o faci si tu si sa ne promiti aceleasi lucru. Am toata increderea in tine. Esti ce trebuie.

  5. asa si este ,Sorin Grindeanu nu este de ieri in timisoara ,si pe el il cunoaste foarte multa lume si care sunt cinstiti si corecti pot sa spuna ce fel de om este–nu este ce i se arunca de catre cei care au alte scopuri si urmaresc altceva–cred ca ar trebui sa va ginditi bine inainte de a deschide gura si de a arunca cu mizeri in cineva care nu merita si sa nu va lasati influentati si manipulati SUCCES DOMNULE PRIM MINISTRU

Lasă un răspuns