Ce spune timișoreanul Virgil Ianțu despre Patriarhie. “Biserica a devenit un bussines enorm”

Virgil Ianțu a vorbit despre ce înseamnă credința pentru el. Realizatorul tv este fiu de preot, însă are o părere categorică despre biserică și despre ce înseamnă acum această instituție.

„Din păcate, instituţia de astăzi care conduce Biserica a devenit un bussines enorm cu palate şi catedrale care sunt ale neamului şi în care ar încăprea câteva spitale bune.

CITEȘTE ȘI: Imagine de groază: Zeci de animale moarte pe un câmp

Eu nu am auzit această instituţie, şi poate greşesec, să vină de la Patriarhie şi să spună ‘Uitaţi ce spital am construit, ‘Uitaţi ce şcoală am renovat.

Nu am auzi de aşa ceva. Asta înseamnă credinţă, să fii un preot adevărat. Să pui binele celui de lângă tine mai presus de binele tău. Eu nu văd aşa ceva acolo’, a spus Virgil Ianțu, pentru OK! Magazine.

Virgil Ianțu are o relație cu Roxana de 15 ani și, deși a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce s-a născut fiica lor, Jasmina, cei doi încă nu au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile.

CITEȘTE ȘI: La concurență cu studiourile de la Hollywood, laboratoarele DSP Timiș au creat un nou erou: SUPERDOCTORIȚA!

Prezentatorul de televiziune a explicat într-un interviu pentru life.ro, care este motivul pentru care nu a ajuns până acum la altar, deși tatăl său a fost preot. El a comentat despre o experiență neplăcută cu un preot.

Virgil Ianţu a continuat prin a vorbit despre tatăl său şi despre credinţă: „Tatăl meu a fost preot.

Din păcate, astăzi, şi îmi pare rău să spun, sunt foarte puţini oameni cărora li se spune preot sau oameni cu această meserie, care au har şi cred în asta.

Cred că sunt foarte puţini preoţi credincioşi. Şi acei preoţi credincioşi sunt nişte oameni speciali, oameni care ştiu de ce au ales să meargă pe drumul ăsta şi transmit mai departe.

Cred că şi noi putem să fim preoţi, cu bunul pe care îl avem şi pe care îl putem da mai departe.

Eu sunt credincios, dar am un stil mai aparte, cred că această credinţă ţine de intimitate şi trebuie să se desfăşoare în sufletul tău şi în mintea ta şi în faptele pe care le faci, în energia pe care o transmiţi“, scrie okmagazinero.

VEZI MAI MULTE AICI


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ce spune timișoreanul Virgil Ianțu despre Patriarhie. “Biserica a devenit un bussines enorm”

Lasă un răspuns