Ce nu apare în manuale e publicat pe… Facebook-ul timişoreanului Dan Negru

Ca în fi ecare an, manualele din România relevă haosul din sistemul de învățământ. Acestea au fost publicate cu erori grave, fi e că este vorba despre română, biologie, istorie sau geografie.

Nu doar că apar greșeli în manuale, susține timișoreanul Dan Negru, dar acestea nu conțin informații esențiale.

CITEŞTE ŞI: De ce şi-a ras Romică Țociu mustaţa? Actorul a dezvăluit într-un interviu acordat Renaşterii bănăţene

”În haosul manualelor școlare mai există o victimă: Măriuca Ion Zaharia, fetița de 12 ani căzută în luptele de la Mărășești după ce a dirijat dintr-un copac un atac al armatei române.

Au scos-o din cărți. Îi țin minte povestea din școală, spusă de Dumitru Almaș în «Povestiri istorice»”, a scris vedeta pe contul personal de Facebook, publicând și povestea Măriucăi.

Nu au lipsit, desigur, comentariile: ”Interesant că voi nu ați învățat, dar noi, în Republica Moldova, am învățat despre această fetiță, în clasele primare.

CITEŞTE ŞI: Poliția Română face angajări. Scoate la concurs peste 160 de posturi pentru încadrare directă. Unele sunt valabile pentru zona de vest a țării

Țin minte și azi istorioara despre ea, doar că nu îmi aminteam cum se numea”, a scris o internaută.

”Dane, poveşti de genul ăsta nasc alți eroi… Crezi că cei de la conducere au nevoie de așa ceva? E mai ușor de condus un electorat îndobitocit și mai puțin educat”, a comentat un fan al timișoreanului.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ce nu apare în manuale e publicat pe… Facebook-ul timişoreanului Dan Negru

Lasă un răspuns