Ce mai face „Sweet Bunny”, fosta secretară de la Universitatea Politehnica din Timişoara care a filmat clipuri pentru adulţi în instituţie

Fosta secretară de la Universitatea Politehnică din Timişoara care şi-a dat demisia vara trecută, după ce s-a filmat făcând sex în interiorul instituţiei, pare să se fi dedicat total producţiei de conţinut pentru adulţi.

„Sweet Bunny”, cum este cunoscută, este foarte activă pe PornHub, unul dintre cele mai populare site-uri pentru adulţi din lume, unde încarcă conţinut nou cu regularitate.

Contul ei principal, „Sweet Bunny”, nu poate fi accesat din România, fără utilizarea unui server proxy sau a unui serviciu VPN. Tânăra şi-a deschis şi un cont secundar, numit „Miss Rubby”, pe care joacă rolul unei roşcate „obraznice”.

Pentru ambele canale, femeia se promovează pe Reddit, unde are un canal nerecomandat minorilor, pe care publică imagini, dar şi bucăţi din clipurile încărcate pe PornHub.

Tânăra, al cărei nume nu a fost făcut public în urma scandalului, are 25 de ani şi era angajată ca secretară în cadrul Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii a Universităţii Politehnica din Timişoara.

Vara trecută, femeia a realizat cel puţin două filme porno în biroul secretariatului, în care-şi desfăşura activitatea, în perioada în care studenţii erau plecaţi în vacanţă.

„Era super de treabă şi înţelegătoare, ea se ocupa de seria de studenţi de la engleză. Toată lumea era mulţumită de ea, pentru că nu era ca celelalte secretare, ne ajuta mereu”, a declarat un student din cadrul Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii, conform gandul.info.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Ce mai face „Sweet Bunny”, fosta secretară de la Universitatea Politehnica din Timişoara care a filmat clipuri pentru adulţi în instituţie

Lasă un răspuns