Ce a nemulţumit-o pe bănățeanca Monica Tatoiu la aniversarea celor 30 de ani de la căsătorie

Monica Tatoiu şi soţul său şi-au reînnoit jurămintele în faţa Lui Dumnezeu cu ocazia celor 30 de ani pe care i-au împlinit de la nuntă.

Vedeta – de loc din Bocșa Montană – şi soţul au trăit clipe de neuitat alături de toţi cei dragi lor. Monica Tatoiu şi soţul său au fost îmbrăţişaţi de iubirea celor apropiaţi în ziua cea mare.

CITEȘTE ȘI: Accident pe autostrada A1: Un autobuz cu muncitori s-a răsturnat – 33 de persoane, transportate la spitale

Totul a fost foarte frumos, reuşit, însă Monica Tatoiu are şi o nemulţumire legată de ziua în care a făcut din nou nuntă alături de soţul ei. Invitată la „Star Matinal de Weekend”, Monica Tatoiu a spus că din cauză că nu s-a ocupat aşa cum trebuia nu a fost suficient de mulţumită de slujbă, făcând comparaţie cu cea de la nunta de argint, de la 25 de ani.

CITEȘTE ȘI: Scandal între două familii de romi. A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje ale poliției și jandarmeriei

„Slujba nu a fost atât de frumoasă ca la 25 de ani că nu am avut timp să mă ocup. Dar cea de la 35 o să fie altfel. Nu a fost cum aş vrea eu nici cu pălăriile. Să încercăm anul viitor un eveniment cu pălării, aşa cum trebuie. În călătoria de nuntă am fost în Franţa”, a spus Monica Tatoiu, scrie spynews.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ce a nemulţumit-o pe bănățeanca Monica Tatoiu la aniversarea celor 30 de ani de la căsătorie

Lasă un răspuns