Ce a declarat Nicoleta Voica după ce s-a căsătorit cu soțul mai tânăr cu 16 ani

Deși erau împreună de doar 9 luni, Nicoleta Voica a ales să spună „DA” la starea civilă, devenind soția profesorului de fizică Alin Bagiu. Solista și-a dorit inițial să invite doar familia, însă la starea civilă au mai venit și câțiva prieteni. Este fericită, iubită și împlinită, așa se simte acum Nicoleta Voica.

După trei căsnicii eșuate din cauza înșelatului și a altor probleme, NIcoleta Voica a șters cu buretele tot trecutul și a recunoscut în fața familiei și în fața ofițerului stării civile că Alin Bagiu este bărbatul cu care vrea să-și trăiască restul vieții. Vedeta a mărturisit că se simțea apăsată din cauza singurătății, iar Alin Bagiu, omul pe care ea îl cunoaște de 30 de ani, i-a oferit tot ce avea nevoie pentru a lua această decizie.

Nicoleta Voica și Alin Bagiu se cunoșteau de 30 de ani

„Am promis că voi anunţa când mă voi căsători, am anunţat pentru că m-am simţit datoare. A fost special, am fost doar noi doi şi familia. La început ne-am gândit să nu vină nimeni, dar până la urmă au anunţat câţiva prieteni, dar acasă am fost strict familia. Le mulţumesc celor care ne-au felicitat.

Pur şi simplu a venit momentul. Noi ne ştim de 30 de ani, nici nu ne vine să credem.

Noi am colaborat, am fost într-o asociaţie împreună, dar ne-am găsit atâtea puncte comune că nu se mai putea altfel. La un moment deschideam, gura şi spunea el ce voiam eu să spun. Eu eram convinsă că ceea ce îmi doresc nu o să mai vină în viaţa asta. Eu spuneam că cred în sufletul pereche, dar nu credeam că chiar există.

Era apăsător să fiu singură, încercam să îmi umplu acest gol cu prietenii mei. E mult mai uşor în doi”, a declarat Nicoleta Voica la Antena Stars.

Alin Bagiu a mărturisit că atunci când o auzise că povestea despre bărbatul ideal, el a știut din start că el este perfect pentru ea. „Când am auzit-o povestind despre omul pe care îl vrea lângă ea, ştiam că eu sunt”, scrie click.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ce a declarat Nicoleta Voica după ce s-a căsătorit cu soțul mai tânăr cu 16 ani

Lasă un răspuns