CAZ ȘOCANT! Fetiţă de doi ani, legată de tatăl ei în cimitir, lângă mormântul bunicii

Imagini cutremurătoare cu o fetiţă plângând, abandonată în cimitir, lângă un mormânt au fost publicate, zilele trecute. Este vorba despre o copilă de doar doi anişori, provenită dintr-un sat din Provincia Sichuan din China, care a fost legată de un bambus lângă mormântul bunicii ei, în cimitirul din localitate.

Fetiţa a fost găsită de localnici, care i-au sărit în ajutor. Martorii spun că au auzit pe cineva plângând în cimitir. Au vrut să vadă despre ce este vorba şi au găsit micuţa cu faţa albastră din cauza frigului. Imediat au alertat poliţia.

Localnicii bănuiesc că fetiţa a fost abandonată de tatăl ei care, astfel, voia să o oblige pe mama copilei să se întoarcă la ei (cei doi divorţaseră).

Mama fetei, care s-a prezentat la poliţie pentru a o lua pe Dian Dian, spune că bărbatul a încercat să o facă se reîntoarcă la el, însă ea nu îşi doreşte acest lucru. De când a divorţat, femeia locuieşte cu fiica mai mare, iar fostul soţ a rămas cu copila cea mică. Bărbatul s-a recăsătorit, ulterior, însă nevasta l-a părăsit înaintea Anului Nou chinezesc.

Sursa: dailymail.co.uk


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns