Cât de mare s-a făcut fiul lui Adi Mutu și al timișorencei Sandra! Tiago este copia fidelă a tatălui său

Adrian Mutu are cu ce să se mândrească! Are o „bijuterie” de soție, copii frumoși și o carieră de succes, invidiată de mulți. Mezinul familiei, micuțul Tiago, începe să semene tot mai mult cu tatăl său, pe zi ce trece.

CITEȘTE ȘI: Poliţista plină de tatuaje care-şi uluieşte colegii. Fotografiile în ipostaze provocatoare fac furori pe Facebook

Pe pagina lui de Instagram, Adrian Mutu a postat o fotografie cu el și micuțul Tiago, băiețelul pe care îl are din căsnicia cu frumoasa Sandra.

CITEȘTE ȘI: Cu pistolul la vedere, în centrul Timișoarei

Tiago începe să semene tot mai mult cu tatăl său, pe zi ce trece, iar acest lucru l-au observat și internauții, care l-au complimentat pe cel mic, iar pe Adrian Mutu l-au felicitat pentru cariera lui și pentru faptul că acum, după atâtea mariaje eșuate, este „la casa lui”.

 

CITEȘTE ȘI: Localnici revoltați într-o localitate de lângă Timișoara. Drumurile din comună sunt impracticabile. Video

„Ce mare și frumos este / Wow, cât de mare s-a făcut Tiago / Sunteți leiți, îți seamănă foarte mult micuțul / Să îți trăiască, Adi și să ajungă la fel de bun cum ai fost tu, poate te și depășește, cine știe :)” i-au scris fanii, în comentarii, conform spynews.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Cât de mare s-a făcut fiul lui Adi Mutu și al timișorencei Sandra! Tiago este copia fidelă a tatălui său

Lasă un răspuns