Câştigă invitaţii la concertul pianistului Richard Clayderman

Renaşterea bănăţeană oferă cinci invitaţii, valabile pentru câte două persoane, la concertul cunoscutului pianist Richard Clayderman.

Acesta va susţine un turneu în România, urmând să ajungă, în 6 martie, în Timişoara. Richard Clayderman va concerta la Sala sporturilor „Constantin Jude” (Sala Olimpia), cu începere de la ora 19,30.

Pentru a intra în posesia invitaţiilor pe care vi le oferim trebuie să trimiteţi sau să depuneţi talonul – din ediţia tipărită a ziarului-, la sediul redacţiei, până în 1 martie. În aceeaşi zi, la ora 10, va avea loc tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor.

Aceştia se vor prezenta la sediul redacţiei cu buletinul, în 2 sau în 3 martie, între orele 9-16, pentru a ridica invitaţiile. Având o carieră spectaculoasă, Richard Clayderman este, după 40 de ani, un artist în continuă dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite.

A înregistrat peste 1.200 de melodii, v.nzări de peste 150 de milioane de copii de discuri, iar muzica sa are puterea de a emoţiona orice generaţie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns