Cascada Bigăr, o destinaţie de poveste chiar şi pe timpul iernii

De o frumuseţe răpitoare fie vară, fie iarnă, cu peisaje care pur şi simplu îţi taie respiraţia, minunea naturii este aşezată în inima Banatului. Iar, pentru cei care încă nu ştiu, cascada a fost desemnată printre cele mai frumoase din lume.
bigar
Apele izbucului Bigăr nu au fost atinse de suflarea Prințesei gheţurilor. Aşa că localnicii dar și turiștii se pot bucura în continuare de susurul de poveste al uneia dintre cele mai frumoase cascade din lume, aşa cum este considerată de site-urile de turism. În schimb, suflarea rece a iernii a învăluit pereții de stâncă ai canionului Miniș şi i-a transformat în metereze si turle de gheaţă.

Palatul de cleştar i-a impresionat pe turiştii care au venit pentru prima dată la Bigăr. Cascada, monument al naturii, face parte din Rezervația naturală Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița şi este locul de trecere al Paralelei 45 prin România.

Meteorologii au anunţat temperaturi şi mai scăzute iar cascada de poveste ar putea să îngheţe în zilele următoare, scrie observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Cascada Bigăr, o destinaţie de poveste chiar şi pe timpul iernii

  1. Pana acum 3-4 ani aproape nimeni nu oprea la cascada, unii nici macar in ce judet se gaseste habar nu aveau. Dintr-o data numai datorita reclamei realizate de straini toti bifeaza sa-si fac o poza pentru fb. Acesta este spiritul de turma la romani

Lasă un răspuns